Къде мога да монтирам гумите си? - CeniNaGumi.bg

Услуга за сравняване на цените на гумите в България

Как да разчетете информацията на една гума?

Най- лесният начин да намерите автосервиз / гумаджия директно от уебсайта на продавача. Всъщност повечето търговци на гуми са установили партньорски взаимоотношения с автосервизи разположени на различни места. Информацията, която е предоставена обикновено са имена и адреси на автосервизи, а понякога дори има и цените на услугите, които предлагат. Някои автосервизи дори предлагат опцията да приемат гумите Ви. В случаите, когато автосервиза приема Вашите гуми, единственото, което трябва да направите е да закарате колата си за монтаж на гумите.

Ако не можете да намерите автосервиз близо до Вас в уебсайта, от който искате да си закупите гумите, тогава можете да използвате партньорските сервизи описани на други сайтове. Всъщност собствениците на автосервизи обикновено не се интересуват от произхода на гумите, стига да им се обадите предварително!

Най- накрая ако все още не можете да намерите автосервиз сред всички предложени партньори, можете директно да се свържете с най- близкия до Вашия дом автосервиз.